ankieta

Kursy dla branży HoReCa

Jakimi szkoleniami branżowymi sfinansowanymi z środków Unii Europejskiej byli by Państwo zainteresowani w latach 2015/2016 ?
Zapraszamy do głosowania.
Coaching i mentoring Profesjonalny manager obiektu hotelowego Skuteczny manager
Budowanie systemu premiowego Zarządzanie projektem Analiza inwestycji
Koordynacja inwestycji Zarządzanie i motywowanie zespołu Aktywna sprzedaż (recepcja i działy sprzedaży)
Efektywna sprzedaż (działy sprzedaży i kadra zarządzająca) Budowanie marki i wizerunku Komunikacja i autoprezentacja
Metody promocji i sprzedaży Standardy obsługi gości i budowania relacji Organizacja pracy kelnera
Profesjonalny kelner Śniadanie najważniejszy posiłek w hotelu Kelner – sztuka sprzedaży
Barista Kuchnia Staropolska Zasady tworzenia karty menu
Organizacja imprez Rentowna gastronomia Kuchnia i produkty regionalne – sprzedaż i promocja
Barman I-go stopnia Barman - Mixer II - go stopnia Sommelier
Manager Restauracji Recepcjonista Pokojówka
Kucharz Szef Kuchni Sushi Master
Kuchnia Fusion Kuchnia Molekularna